Home » Contact

Contact

ZAKELIJKE VRAGEN

Ik ben werkzaam als advocaat bij Akragon Advocatuur. Neem voor juridisch advies of bijstand in juridische geschillen contact met mij op.

 

WAAROM AKRAGON ADVOCATUUR:

Wij adviseren onze cliënten het liefst zo vroeg mogelijk, om problemen te voorkomen. Onze cliënten staan er financieel vaak slecht voor en zitten in een neerwaartse spiraal. Wij geven aan wat uw mogelijkheden zijn en helpen u daar bij. Vaak is de situatie al zo ver geëscaleerd, dat er geprocedeerd moet worden. Wij procederen dan ook dagelijks. Door die ervaring kunnen we u voortvarend én zorgvuldig helpen. Bovendien zijn wij eerlijk: als wij zien dat iets niet eenvoudig te bereiken is, dan zeggen we dat. En als u toch verder wilt, zetten wij ons 100% voor u in. Akragon Advocatuur neemt het juridische getouwtrek van u over, zodat u zich met andere zaken kunt bezig houden.

 

WAAR KUNNEN WIJ U BIJ HELPEN:

 • Procedure bij de rechtbank, kantonrechter, politierechter, enzovoorts.
 • Strafzaken
 • Uitkeringsproblemen – Afgewezen aanvraag, stopzetten, terugvorderen, boete, herziening, enzovoorts
 • Huurgeschil – Huurachterstand, gebreken, enzovoorts
 • Ontruiming
 • Tijdelijk huisverbod
 • Ondertoezichtstelling & Uithuisplaatsing van uw kind – OTS & UHP
 • Beslissing van de gemeente waar u het niet mee eens bent – Bezwaar, besluit, handhaving, enzovoorts
 • Post van de gemeente met een ‘rechtsmiddelen clausule’Bvb: “U heeft zes weken om in bezwaar te gaan”
 • Afgewezen uitkeringsaanvraag, maar toch een voorschot – Is uw uitkeringsaanvraag afgewezen?  Akragon Advocatuur kan de rechter vragen om de uitkering toch te laten betalen in afwachting van de bezwaarprocedure.

 Staat uw probleem er niet bij? Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Neem gerust contact met ons op en leg uw vraag bij ons neer.

 

WAT KOST HET; ‘PRO BONO’:

Als u een laag inkomen hebt, komt u in aanmerking voor ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ (=’toevoeging’). Dat betekent dat de Staat een gedeelte van de advocaatskosten betaalt. U betaalt een ‘eigen bijdrage’. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Krijgt u een bijstandsuitkering? Dan valt u in de laagste inkomenscategorie.

Akragon Advocatuur kan u bijstaan op basis van deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 

AKRAGON ADVOCATUUR & AGNIESE ADVOCATEN

Akragon Advocatuur is aangesloten bij Agniese Advocaten; een samenwerking tussen meerdere advocatenkantoren met jarenlange ervaring in een breed scala aan rechtsgebieden.

Per 1 juli 2015 zijn wij gevestigd aan  de Noordsingel 126-b tot en met 128-b, tegenover de oude rechtbank.

Agniese Adocaten is een samenwerking tussen de eenmanszaken van mr. F.S. Jansen (Akragon Advocatuur), mr. L.E.J. Vleesenbeek (Vleesenbeek Advocatuur) en mr. J.J.A. Bosch (Advocatenkantoor Bosch) allen gevestigd te Rotterdam. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens zijn als volgt:

 

AKRAGON ADVOCATUUR

mr. F.S. Jansen (Frans) 

Bezoekadres:

 • Noordsingel 128-b
 • 3032 BJ, Rotterdam

 

 

Met vriendelijke groet,

F.S. Jansen

(Advocaat)

 

 


 

Agniese Advocaten is een samenwerking tussen de eenmanszaken Akragon Advocatuur (KVK: 63110954) en Vleesenbeek Advocatuur (KVK: 63424576), allen gevestigd te Rotterdam. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen de zaken zelfstandig en voor eigen rekening en risico door middel van hun eigen onderneming. De algemene voorwaarden van de behandelend advocaat zijn van toepassing op de door hun aangegane opdrachten en zijn te vinden op http://www.agniese.nl/AV. Iedere  aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat overeenkomstig de beroepsaansprakelijkheidsverzekering in het betreffende geval wordt uitbetaald en in de gevallen dat er geen dekking is tot het ontvangen bedrag aan honorarium, met een maximum van € 5.000,–. Het maximale verzekerde bedrag is € 500.000,– per aanspraak.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: