Home » Links

Links

Onderstaand vindt u een aantal links naar interessante en vooral nuttige websites. Neem uw tijd om daar even rond te kijken. Als u zelf nog aanraders hebt, laat dat dan hieronder in de comments weten.

www.rechtspraak.nl – De officiële website van de Nederlandse rechterlijke macht. Hier vindt u informatie over juridische procedures.

www.overheid.nl – Eén van de officiële websites van de Nederlandse staat. Hier vindt u onder meer de meest recente wetgeving alsook informatie over diensten van de overheid.

www.rijksoverheid.nl – Eén van de officiële websites van de Nederlandse staat. Hier vindt u informatie over een zeer groot aantal gevarieerde onderwerpen, van transport tot en met gezondheid.

www.kvk.nl – De officiële website van de Kamer van Koophandel. Hier vindt u informatie over het starten van uw eigen bedrijf.

www.roz.nl – De officiële website van de Vereniging Raad voor Onroerende Zaken. Hier vindt u een aantal nuttige modelhuurovereenkomsten.

www.huurcommissie.nl – De officiële website van de Huurcommissie. Hier vindt u informatie over geschillen met betrekking tot de hoogte van uw huur.

www.cpb.nl – De officiële website van het Centraal Planbureau. Hier vindt u informatie over hun economische beleidsanalyses.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: